Gud det' for børn-tjeneste v/Jeanette Henriksø

Tirsdag d. 31. maj 2022, Kl. 17:30 til kl. 19:00
20 kr. pr. person eller 50 kr. pr. familie. Børn under 2 år spiser gratis.

Gud det' for børn! er en ca. 30 minutter lang børnegudstjeneste med efterfølgende mulighed for fællesspisning.

For børnefamilier kan det ofte være svært at komme i kirke til en almindelig højmesse, og for børn kan en højmesse føles meget lang. Derfor er her et tilbud, hvor børn og voksne kan være sammen, uden at der skal tænkes på indkøb, madlavning og opvask. Samtidig kan børnene lege med andre børn, og de voksne kan få sig en hyggelig snak over en kop kaffe eller te.

Hvis vejret tillader det, vil Gud det’ for børn! blive afholdt i kirkens amfiteater

Mad med efterfølgende kaffe/te og småkager koster 20 kr. pr. person eller 50 kr. pr. familie. Børn under 2 år spiser gratis med.

Vi glæder os til at se jer!